Blog-arkiv

torsdag den 21. marts 2013

SUPERPOOL


Deres logo

Friske og veloplagte

Danskeren Thomas, ejer af Superpool

Hans kone, som også arbejdede i Superpool

Deres fine kontor



Tyrkiet er blevet mere moderne, og dette er noget man kan mærke i storbyen Istanbul. Der bor i dag ca. 15 millioner mennesker i Istanbul, og der er næsten ikke plads til dem alle, det er en by hvor folket lever lag på lag. Det er et kritisk problem i byen, og Istanbul kommune arbejder på at få bedre levevilkår og boliger til alle disse mennesker.
På vores rejse besøgte vi arkitektfirmaet Superpool. Superpool har et samarbejde med Istanbul kommune, om at finde alternative løsninger til rum og prøver at skabe bedre plads i Istanbul. 90% af byen er dårligt bygget, og her går arkitekterne fra Superpool ind og gør en stor indsats for at få Istanbul til at blive mere organiseret og moderne. 
En anden ting som Tyrkiet gør for at blive mere moderne er, at de gerne vil ind i EU. Tyrkiet har gjort flere ting for at blive medlem af EU, men der er alligevel lang vej, til endeligt at blive medlem. EU har haft nogle krav til Tyrkiet, som de har skulle ændre, hvilket de for det meste også har gjort, men folket i Tyrkiet mangler dog at leve efter disse restriktioner. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar